Reserveer golfles

Boek je golfles bij de pro's van de Oosterhoutse Golf Academy:

Brian Griffiths

06-25 06 47 21

online reserveren

Online reserveren gaat via I-Golf

Al eerder geregistreerd op I-Golf?
Dan kun je meteen naar de agenda van Brian en zien welke dagen en tijden nog beschikbaar zijn. Selecteer een datum, tijd en het juiste lestype en klik op bevestig. De inschrijving is pas definitief als er een e-mail ter bevestiging is ontvangen, dus controleer dat even.
 
Nog niet eerder geregistreerd op I-Golf, schrijf je dan eerst in
Vul het registratie formulier in en kies een makkelijk te onthouden Inlognaam en Wachtwoord. Vink het vakje aan om akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Druk op Registreer. Het account is nu direct geactiveerd en je kunt aan de slag met het nieuwe golf profiel.

Als je kiest voor het ‘Goud Lidmaatschap’ kun je optimaal gebruik maken van het systeem. Dit betekent dat je filmpjes met je swinganalyse ontvangt, scorekaarten kunt delen met je professional en nog veel meer. Van belang is dat je sowieso direct aangeeft bij welke professional je lest. Zo heb je altijd toegang tot de lesagenda van die professional.
 
Heb je een iPhone?
Sinds kort is er een speciale I-Golf app gratis te downloaden in de Appstore. Hiermee kun je makkelijk een les boeken, scorekaarten invoeren, trainingen inplannen en vrienden volgen. Tevens zijn alle resultaten en video’s te delen met je professional, waardoor je nóg meer uit je lessen haalt.

naar boven