Fulltime greenkeeper

Geniet jij, net als het greenkeepingteam van De Oosterhoutse, van een perfect strak groene natuurlijke golfbaan? Ben jij je bewust van de omgeving waarin je werkt zodat het voor iedereen veilig is? Ben je trots op het werk wat je hebt verricht en krijg je daar energie van om het de volgende dag nog mooier en beter te maken. Vind je een team om je heen fijn, maar kun jij ook alleen werken? Heb je een pet voor de zon en een regenjas voor de regen? Is voor jou een fijne en gezellige werksfeer erg belangrijk? En heb jij oog voor detail?

Is jouw antwoord duidelijk Ja. Dan ben jij misschien wel onze nieuwe

Fulltime greenkeeper (40 uur per week)

en wordt het tijd dat we je ontmoeten. Stuur je cv en motivatie naar greenkeeping@oosterhoutse.nl

 

Werkomgeving

De Oosterhoutse bestaat uit een bijzonder fraaie 18 holes baan en een uitdagende 9 holes par 3 baan en beslaat een oppervlakte van 72 ha. De 18 holes baan kan worden getypeerd als een lange parkbaan met veel opgaande begroeiing. De Par-3 baan wordt door Leading Courses al 5 opeenvolgende jaren uitgeroepen tot de nummer 1 Par-3 baan in Nederland!

Wij bieden

Wij bieden een gezellige ontspannen werk- en omgevingssfeer. Voor de functie greenkeeper is de CAO-golf met aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden van toepassing.

Voor Informatie over de functie kan je contact opnemen met Arijan van Alphen 06-54917549