De Regenboog Wedstrijd.

Deze wedstrijd is traditioneel de laatste in de Golfweek, zo ook dit jaar.

Na de Clubjesdag, de verre vrienden en vriendinnen dag, de dames vriendinnen dag en het onvolprezen evenement van de Heeren waren er gelukkig nog 100 enthousiastelingen die op zaterdag de Regenboog wedstrijd wilden spelen.

Voordat het startschot voor de shotgun viel was het voor de meesten nog een hele puzzel om de meest effectieve verdeling te maken tussen de witte, gele, blauwe, rode en oranje afslagplaatsen.

Maar om half twaalf was toch iedereen op z’n plek om te starten. Helaas was dat ook het startsein voor een hele serie regenbuien die de eerste 9 holes behoorlijk nat maakten.

Zoals tijdens de hele Golfweek was er ook nu een geweldige catering hoewel sommigen de “smoothie” een beetje zuur vonden. Later op het terras werd er bij een hapje nog na geborreld en werden de tactische keuzes nog eens tegen het licht gehouden.

 

Fred Leijten sloot de Golfweek af met een dankwoord voor alle vrijwilligers en sponsoren die ervoor gezorgd hebben dat 550 deelnemers (waarvan 150 gasten) een fantastisch geslaagde week hebben gehad.

Daarna de prijsuitreiking en diner en toen ging het dak eraf met de “Jij-band” die zorgde dat er flink gezongen en gedanst werd.

Opnieuw dank aan iedereen die deze dag en de hele Golfweek tot een succes hebben gemaakt.

 

Uitslag Regenboog wedstrijd.

Dames stfd
1e Yvonne Matthijsen         38
2e Wilma Mutsaers 38
3e Jeanne de Vos 37
Heren
1e Bas de Laat 43
2e Rein Harms 36
3e Tony Rand 36

Foto's Laura Lijding.

naar boven