Uitslag Wild-XCountry wedstrijd

Traditiegetrouw wordt op één dag in de maand november de baan heel anders gespeeld dan op welke andere dag van het jaar dan ook.

Dan spelen we 12 of zoals dit jaar 9 holes van heel andere afslagplaatsen naar verrassende andere greens.

Dit jaar waren er 63 deelnemers en dat is beduidend minder dan vorige jaren. Komt het door de weersverwachting of door het feit dat je verplicht met een draagtas door de baan moet. Slaat de vergrijzing toe op de Oosterhoutse?

Maar zij die er wel waren hadden een goede dag, het weer viel best mee en als je het toch een beetje koud had dan was daar Peter Elbers met een glaasje glühwein door de baan en in het praathuis stonden Corry Nihot en Ans de Jong onder een straalkacheltje klaar met warme drank en een worstenbroodje.

Het traject van 9 holes was 's ochtends voor dag en dauw uitgezet door Laura Lijding en Jan Wessels en leverde behalve goede scores ook menig "lost ball" op.

Voor volgend jaar gaan we proberen toch weer 12 holes te spelen rekeninghoudend met de restrictie dat er altijd een lus van 9 holes vrij moet blijven voor de niet-wedstrijdspeler.

De neary was voor Jacqueline Malcontent die een birdieputje overhield van 20 centimeter. Yvonne Matthijsen en Rein Harms sloegen een geweldige drive op hole 5 en hadden daarmee de "longest".

Uitslag:

Dames netto   brutto  
1e Dorette Bakens 30 42
2e Eugenie Assman 33 50
3e Arina van Bodegom    35 52
Heren
1e Mike Harms 31 33
2e Roelf Reit 31 36
3e Tony Rand 31 36

 

Met dank aan de wedstrijdleiding en Clazien Broeders die de lekkere wildpakket prijzen verzorgde.

Foto's: Frank de Haas

naar boven