Heren 1 27 holes

Dit seizoen zijn er wat kleine aanpassingen doorgevoerd in het team van heren 1 27 holes. Zo is captain Ronald Westra helaas verplaatst naar het tweede team en is Guido van Hattem van basis speler, reserve speler geworden door omstandigheden (gelukkig doet die nog een keer mee). Daarvoor in de plaats is wel een nieuw talent in ons team gekomen, namelijk Pieter van Bakel (22 jaar oud en handicap 12,9). Samen met de andere spelers (Jan, Olaf, Peter, Arthur, Rik en captain Marcel) zijn we in de breedte sterker geworden, omdat bijna alle spelers flink zijn gezakt qua handicap afgelopen jaar. Dus na veel dagen trainen met elkaar, gingen wij vol goede moed op weg naar de eerste speeldag van de competitie. 

Afgelopen weekend was het zo ver en vertrokken we naar de Nieuwegeinse golfclub. De eerste wedstrijddag moesten we het opnemen tegen het team van de Hilversumsche. Onder de warme lente zon startten we de greensomes voorspoedig, bij de lunch stond de Oosterhoutse met 4-2 voor. Zo speelde Arthur een dijk van een pot, door bijvoorbeeld op hole 7 een birdieputt te holen. 

In de middag kreeg de Hilversumsche echter meer grip op de wedstrijden. De eerste 3 singles gingen erg moeizaam op deze polderbaan. Dat we 3 keer dezelfde 9-holes speelden, hielp daarin niet echt mee. De eindstand na de singles was uiteindelijk 11-7 voor Hilversum. Helaas dus verloren. 

Man van de wedstrijd voor de Oosterhoutse was duidelijk Arthur. Hij wint beide partijen en speelde in totaal maar 18 holes (van de 27)! 

Volgende week ontvangen we de spelers op onze club, daarna gaan we naar de Goyer waar we er alles aan zullen doen om de punten mee terug naar Oosterhout te nemen. 

Sportieve Groet

Heren 1- 27 holes

 

naar boven