Dames senioren 1 18 holes

De dames Senioren 1 spelen op 12 april op de golfbaan “Cromstrijen” en die houden ons in spanning tot het laatste moment!

Dat kwam vanwege een enorme hoeveelheid neerslag die over de baan verspreid werd op 10 april in de avond. Het was zo ontzettend veel dat zij genoodzaakt waren de baan te sluiten op 11 april. De vraag of wij compleet met handicarts de baan in zouden mogen werd pas op 12 april om 07.30uur bevestigend beantwoord!

Dus alsnog op naar Numansdorp waar wij met open armen ontvangen werden en meteen aan de koffie met lekkers gingen.

Helaas is het koud maar ondanks dat zijn wij vastbesloten om het er vandaag beter vanaf te brengen dan de 1e competitiedag. Het is een mooie baan en van wat extra tijdelijk water in de baan maken de eenden dankbaar gebruik. Elders ligt er een slang in en doet een pomp zijn werk. De handicarts spelers wordt geadviseerd op de fairway te blijven rijden!

Onze positieve instelling levert een voor ons positief resultaat op. Wij telden 33 gewonnen holes tegenover de Turfvaert 27 en dus winnen we met 6 – 0.

Na afloop van de wedstrijd nagenieten op het terras zat er niet in, maar wij waren al blij met een grotendeels droge dag! Dan volgt de borrel met hapjes en daarna, ja kan weer niet op, genoten alle deelnemers van een fantastische Indonesische rijsttafel in buffetvorm. Dit is op “Cromstrijen” in de competitietijd vaste prik en menigeen kijkt daar al naar uit zodra het competitie schema deze club als poule genoot aangeeft.

Volgende week zijn wij gastvrouw. In de weken erna hopen wij ons te handhaven en aldus degradatie te voorkomen. Wordt vervolgd!

 

naar boven