Heren senioren 3 27 holes

Helaas moet ik vertellen dat we niet zo,n goed resultaat hebben gehaald deze competitie.
We zijn net als onze andere senioren 27 holes teams gedegradeerd.
Wel wil ik zeggen dat we met een beetje geluk in onze wedstrijden die we gelijk speelden we een goede kans gehad hadden om erin te blijven.
We hadden de laatste dag nog wel kans om erin te blijven een 10-8 overwinning was voldoende geweest om in de derde klasse te blijven.
En onze start was goed want we stonden na de dubbels met 4-2 voor, dus na de lunch nog even drie singles winnen, en de winst was voor ons, maar helaas ondanks dat de HC  niet ver uit elkaar lagen werden de eerste drie singles kansloos verloren, en toen kwam de degradatie wel erg kort bij.
Want dan moesten onze laatste drie mannen die nog aan het spelen waren hun partijen winnen, maar al gauw viel onze droom in duigen want even later kwam Piet binnen met een gelijkspel en was degradatie een feit.
Dat de andere twee Bart en Rob ook nog gelijkspeelde was een kleine pleister op de wonde want de eindstand was 11-7 voor Midden- Brabant die daarmee net geen kampioen werd, want de kampioen in onze poule was Domburg dat na een jaar weer terugkeert in de tweede klasse.
Rest mij nog mijn teamgenoten te bedanken voor een hele gezellige competitie die we gespeeld hebben, en namens het derde senioren team willen wij de teams die dit jaar kampioen zijn geworden van harte feliciteren en succes wensen volgend jaar in een hogere klasse.

Gr Ad van Heeswijk

naar boven