Verslag business wedstrijd van 14 mei

De alweer vierde business wedstrijd van het seizoen is gespeeld op maandag 14 mei 2018. Het was een zonovergoten dag en iedereen was goed geluimd! Onze businessleden hadden hun best gedaan om gasten uit te nodigen. We waren met een gezellige en sportieve groep van 35 deelnemers.

Met “warm” welkom door de gastvrouwen Marjan, Mirjam en Janny kon de wedstrijd beginnen! Zoals gebruikelijk speelden we een halve shotgun over 9 holes. Deze keer waren de 1e 9 aan de beurt, zodat we konden ervaren hoe de nieuwe holes 2 t/m 6 zich steeds beter en mooier ontwikkelen.

Bij onze bekende pitstop het Praathuis op hole 8 werd men door Peter Volkers en zijn team getrakteerd op een frisse salade en een drankje. Op deze plek middenin de baan is het goed toeven en kan men even bijkomen….. De gesprekken gaan meestal over de prestaties van het golfspel. Maar bovenal gaat het om de sfeer en het netwerken met elkaar!

Rond 20.00 uur had iedereen plaats genomen op het mooiste terras van Oosterhout en omgeving met een welverdiende borrel. De kaarten werden ingenomen en de commissie ging druk aan het rekenen voor de prijsuitreiking. Altijd weer een spannend moment.

De uitslag is als volgt:

  • NEARY: Ron Bos (Renew) en Janet Bas (gast Segers) hole 3
  • LONGEST: Leen Warnaar (Wortelboer) hole 7 en Janet Bas (gast Segers) hole 8
  • 3e plaats Adriaan van den Nieuwenhuijzen (ZNEB)
  • 2e plaats Martijn Kools (Segers)
  • 1e plaats Tuur van der Putten (Rabobank Amerstreek)

De prijzen zijn deze keer beschikbaar gesteld door Brasserie Uilenbosch.

Live cooking op terras door onze TOP kok Peter Elbers, die op zijn BBQ de Green Egg een verrukkelijk stuk vlees had bereid met geroosterde groenten. Uiteraard met de assistentie van zijn professionele team. We konden terugkijken op een geslaagde wedstrijd en een heerlijke zomerse avond!

De volgende wedstrijd (18 holes) is op maandag 4 juni 2018. Uitwisseling met de Businessclub van Golfpark Almkreek de naar de Oosterhoutse komen.

naar boven