regiofinale van OLD GRAND DAD

De stichting Old Grand Dad is een landelijke stichting die de doelstelling heeft om jongeren met een geestelijke of fysieke beperking te laten sporten en bewegen .

De leden / donateurs zijn allen golfende grootvaders ongeveer 6000 verdeeld over 120 golfclubs. 85 deelnemers van 10 verschillende clubs, waaronder 9 spelers van de Oosterhoutse, die zich via hun eigen clubwedstrijd gekwalificeerd hadden, hebben gestreden voor een plaats in de landelijke finale.

De finale wordt dit jaar gespeeld op golfclub Anderstein, om de beste golfende grootvader van Nederland 2018.

De uitslag van de wedstrijd is:

1e plaats Dick Jas met 39 stableford punten

2e plaats Rob Vleeshouders met 37 stableford punten

3e plaats Joep Matthijssen met 36 stableford punten

De beste brutoscore was met 82 slagen van Roelf Reit.

Naast deze winnaars hebben zich nog 3 spelers gekwalificeerd voor de landelijke finale waaronder Jan van Dongen met 34 stableford punten. Alle deelnemers vonden dat zij  een geweldige dag gehad hadden op een mooie maar moeilijke baan. Voor de prijs uitreiking was er nog een verrassing voor het TICO huis in Oosterhout. Zij hadden samen met de de Oosterhoutse een aanvraag  ingediend  bij de stichting Old Grand Dad voor een fitness ruimte om de jonge bewoners te kunnen laten bewegen. Deze aanvraag is goed gekeurd en het TICO huis kreeg een cheque van 5000 euro voor de inrichting.  

naar boven