Handicart Trofee

De jaarlijkse wedstrijd om de Handicart Trofee op 8 juli is bedoeld om extra aandacht te vestigen op het feit dat we bij de Oosterhoutse beschikken over elf Handicarts voor mensen die daar gebruik van moeten maken. Punt van zorg is dat het aantal donateurs dit jaar wat is teruggelopen, zodat een extra inspanning nodig zal zijn om ook bij golfers die nog de 9 of 18 holes kunnen lopen aandacht te vragen voor wat eens hun voorland kan zijn.

Vijf-en-vijftig deelnemers waren er die warme zondag, zoals al de hele maand warm is geweest, met een enkel wolkje ter verkoeling. De neary op hole 3, een korte hole, maar niet gemakkelijk. Clazien Broeders legde de bal 20 centimeter van de vlag. De longest was op hole 12, wind mee. Judith Thijs maakte bij de dames 175 meter en Mike Harms bij de heren zelfs 250 meter. Ongeveer dan.

Karin Romme won bij de dames met 41 punten en Wim Oosterveld bij de heren met 36 punten.

Maar omdat beiden in september verhinderd zijn om de Oosterhoutse te vertegenwoordigen gaan nu de nummers twee: Nettie Overbeek (35 punten) en Kees Cools (36 punten) naar de regiofinale op Cromstrijen.

 

naar boven