5e businesswedstrijd

De zomerse maanden met prachtig weer en heerlijke temperaturen duurt ook voort op De Oosterhoutse  waar op 20 augustus 2018 de 5e business wedstrijd is gespeeld. Er is gespeeld op de 2e 9 holes. Ondanks de hoge temperaturen van de afgelopen weken lag de baan er inmiddels weer redelijk bij. De paar regenbuitjes van de afgelopen dagen heeft de baan goed gedaan. De 40 deelnemers zijn om 16.30 uur aan de wedstrijd begonnen.

Het betrof een individueel stableford wedstrijd. Dat de baan er goed bij ligt kun je zien aan de prestaties van de deelnemers. Er is goed gescoord en de deelnemers waren enthousiast over de lekkernijen bij het Praathuis.

Janny Vos, Jolanda van Dongen en Peter Volkers dank voor de goede verzorging.

Na de wedstrijd zijn de deelnemers aan de borrel begonnen, die natuurlijk op het terras is genuttigd. Omdat het in de avond weer wat frisser wordt is iedereen na de borrel in het clubhuis aangeschoven voor een heerlijk 4 gangen diner dat uiteraard verzorgd is door Peter Elbers met zijn team.

De prijsuitreiking is gedaan door Peter Volkers met assistentie van Miriam Mos. Waarbij wij Brasserie Uilenbosch en ABN Amro Bank danken voor de door hun beschikbaar gestelde prijzen.

Uitslag:

Marcel de Brouwer     Leary op hole 13
Ruud Wortelboer    Neary op hole 10
Marcel de Brouwer    Neary op hole 17
 
3e plaats Ronald Broere
2e plaats Christ Dijkmans
1e plaats Anton Jansen

Wij feliciteren de prijswinnaars en danken alle deelnemers voor hun inzet en aanwezigheid.

Volgende wedstrijd is op maandag 10 september 2018.

naar boven