Business Club Trofee 12 oktober

Op vrijdag 12 oktober vond de laatste officiële businesswedstrijd van dit jaar plaats. Met 91 deelnemers werd er over 18 holes gestreden om de grote bokaal. Traditiegetrouw was de spelvorm voor deze wedstrijd Texas Scramble Strokeplay in teams van 3 of 4 personen met een verrekening van 75% handicap. Er gingen geluiden op om dit volgend jaar te wijzigen in 1/8 van de gezamenlijke handicap om meer gelijkwaardige kansen te hebben. Hier zal de organisatie mee aan de slag gaan.

Het was ongewoon mooi weer voor deze tijd van het jaar, overigens iets wat we het afgelopen jaar bij bijna alle businesswedstijden hebben gehad. Bij aanvang werden de deelnemers een lunchbuffet voorgeschoteld, zodat iedereen goed gevoed de baan in kon gaan.

Voor de wedstrijd benadrukte Peter Volkers namens de sponsorcommissie dat deze wedstrijd aan het eind van het jaar wordt georganiseerd om de sponsoren en businessleden te bedanken voor hun bijdrage aan De Oosterhoutse. Met hulp van Peter Elbers (brasserie) en Pfister Weegtechniek (de bokaal) kon deze dag weer uitstekend verzorgd worden.

Rond half 3 werden de spelers bij doorkomst bij het Praathuis nog verwend met een hapje en drankje zoals van ons gewend.

Met prachtig gedekte tafels en met een willekeurig vastgestelde tafelindeling zag het er weer feestelijk uit in de brasserie. Mooi om te constateren dat er ook weer nieuwe sponsoren zijn, die zich hebben aangemeld voor onze gezellige Business Club.

We kijken terug op een mooi seizoen en zijn al weer volop bezig met de plannen voor de Business Club voor 2019!

Uitslag BC Trofee:

1e plaats: Brokx Projectinrichting (alias Concordia) met netto 49 slagen
2e plaats: Renew Group met netto 50 slagen
Longest Drive Dames: Marjan Bloemers (sponsorcommissie)
Longest Drive Heren: Wouter van IJzeren (Imperial Tobacco)
Neary: Egbert Lichtenberg (!GO)
naar boven