Uitnodiging Open Business Kampioenschap

De Oosterhoutse Golf Club organiseert het 10e Open Oosterhouts Business kampioenschap op maandag 25 juni 2018. Wij nodigen je van harte uit om mee te doen aan dit kampioenschap.

18 holes wedstrijd voor alle bedrijven uit de regio

Het is een open wedstrijd, dat betekent dat de inschrijving open staat voor alle bedrijven uit de regio. Per bedrijf spelen 2 personen mee, maar 4 is ook mogelijk. De spelvorm is stableford, waarbij minimaal HCP 54 vereist is. De individuele scores van de 2 personen per bedrijf worden bij elkaar opgeteld voor de teamscore.

Programma

11.30 uur Ontvangst met lunch in de brasserie

12.30 uur Welkomstwoord

13.00 uur Aanvang van de 18 holes wedstrijd met een ½ shotgun start.

17.30 uur Aangeklede borrel

18.45 uur Prijsuitreiking

19.00 uur Walking diner

21.00 uur Einde programma

Schrijf je vandaag nog in

  • Leden van de businessclub van De Oosterhoutse schrijven zich in via de gebruikelijke manier via de website van De Oosterhoutse. Log eerst in met je inlogcode en wachtwoord en ga naar de knop “inschrijven wedstrijden”.

  • Gasten vragen wij een email te sturen naar info@oosterhoutse.nl. Vermeld bij de gegevens van alle spelers, inclusief actuele handicap. De inschrijfkosten bedragen € 90,- per persoon. Hiervoor krijg je naast de wedstrijd met mooie prijzen een lunch, consumptiemunten, amuses, baancatering en een walking diner met wijn.

Wij kijken weer uit naar een gezellig en sportief event!

Met sportieve groet,

De sponsorcommissie

naar boven