Geen goede start Heren Senioren 1, 27 holes

Ondanks het voorspelen op de woensdag voorafgaande aan de vrijdagwedstrijd op Toxandria bleef ons team als geheel in gebreke tegen de heren van de Dommel.

Wanneer we de handicaps van ons team vergelijken met die van het Dommel’s team dan was de verwachting dat wij toch in het voordeel zouden zijn en een overwinning zouden boeken.

Helaas de werkelijkheid was anders en de sterk spelende senioren van de Dommel produceerden loepzuivere verre drives, fantastische approaches en puts die vielen van alle afstanden.

Na de ochtend greensome stond het nog 3-3 gelijk dankzij punten van Ad Bakx/Leo Geers en Ton vd Wens/Jan Gerrits maar in de middag singles konden alleen Leo en Pieter de Vos de volle winst pakken, Ad sleepte er nog 1 puntje uit maar Roelf, Jan en Ton werden zonder punten naar de bar gestuurd. Dus een nederlaag van 8-10.

Maar dit was pas het eerste treffen van de 2019 competitie en hoewel licht aangeslagen is ons team nog steeds van plan zich te handhaven in de eerste klasse. De volgende zet is alweer over een paar dagen wanneer de temperatuur wat vriendelijker schijnt te zijn.

Volgende week spelen we op Grevelingenhout tegen de gedoodverfde poulewinnaar Toxandria en daar hebben we zin in.

Roelf Reit

naar boven