Laatste winterwedstrijd op de par 3 baan

4e Winterwedstrijd par 3 was spannend

Par 3 winterwedstrijd heeft zich tot een populaire wedstrijd ontwikkeld

Laatste winterwedstrijd op de Par 3 baan

 

Afgelopen zaterdag 29 februari was weer de 4e en tevens de laatste greensomes winterwedstrijd  op de Par 3 baan. De inschrijving was groot, maar door de weersverwachting toch wat afzeggingen. Uiteindelijk konden we nog met 36 personen de baan in.

Vandaag waren er voor de verandering 4 neary’s. Op hole 2 werd hij gewonnen door Daniël Wessels, op hole 4 door Jan Gerrits, op hole 7 door André Rosendaal en op hole 8 door Rob Kort.

Bijna iedereen heeft ondanks de slechte weersvoorspelling na 18 holes droog kunnen binnenkomen, behalve de 2 laatste flights. Die kregen nog wat regen.

Plaats 2, 3 en 4 hadden allemaal een netto uitslag van 56, maar het duo Roelf Reit en Ton van de Wens werden 4e en vielen daardoor net niet in de prijzen.  Het zeer sterk duo Ilse en Daniël wonnen met een eindscore van 55 slagen netto. Dat was voor hun ook niet voor het eerst, want ik denk dat ze thuis op de voorraad plank al vele pakken erwtensoep hebben staan.

Er zullen dit seizoen nog wel meerdere wedstrijden op de Par 3 gespeeld worden, maar de greensomes winterwedstrijd begint  pas weer in november 2020.

Hopelijk beginnen we dan weer met een grote groep deelnemers.

 

Uitslag:

1e            Netto 55              Ilse Verheijen en Daniël Wessels

2e            Netto 56              Jasper Baalhuis en Tommie Rombouts

3e            Netto 56              Ben en Gio van de Luytgaarden

 

Wedstrijdleidig

Ineke Kort