WE GAAN WEER BEGINNEN

WE GAAN WEER BEGINNEN...

WE GAAN WEER BEGINNEN….

Na een oorverdovende Corona-stilte van bijna 4 maanden mogen we eindelijk de vriendschappelijke strijd weer met elkaar aan.

Wij hopen dat alle dames en hun naasten de pandemie goed hebben doorstaan en zien jullie graag in goede gezondheid en in grote getale weer terug op onze vaste dinsdagochtend.

Inmiddels is de baan alweer enkele weken open en kunnen we binnen de beperkingen van de nieuwe regelgeving gebruik maken van ons clubhuis en de Brasserie.

Voor de rest van het zomerseizoen hebben we een alternatief wedstrijdschema gemaakt.

Het zal niemand verbazen dat er dit jaar geen Damesbeker zal worden uitgereikt, geen First Lady zal worden gekroond en ook sponsor voor de Eclectic-wedstrijden heeft de deelname een jaartje doorgeschoven.

Hoe pakken we het aan

Alle wedstrijden tot en met 13 oktober (behalve de prinsenwedstrijd) zullen in een WAC samenstelling worden gespeeld zodat je zelf je flight kunt samenstellen en kunt spelen met de mensen waar je vertrouwd mee bent.

Wij hebben 3 competities samengesteld:

4  Strokeplay wedstrijden Q (winnaar van de beste 3)

4  Stableford wedstrijden Q (winnaar van de beste 3)

3  Eclectic wedstrijden NQ (winnaar laagste netto score na 3 wedstrijden)

Om het aantal prijsuitreikingen zoveel mogelijk te beperken schuiven we deze allemaal naar de Sluitingswedstrijd van 27 oktober 2020. Dan worden alle prijzen van deze competities uitgereikt. (Mocht dat toch niet kunnen dan informeren wij jullie daar tzt over)

Vooralsnog gaan wij er van uit dat wij op Prinsjesdag 15 september wel onze populaire Prinsenwedstrijd kunnen spelen. Deze wedstrijd heeft als enige wel een prijsuitreiking.

Wat is er veranderd?

Wij mogen voor jullie wel een wedstrijdkaart uitprinten, maar deze mag niet uitgewisseld worden met de marker. Zelf de score bijhouden dus en achteraf vergelijken. Daarna de score invoeren in de app in je eigen mobiele telefoon. We gaan dus helemaal digitaal. De computers in de hal kunnen nog niet gebruikt worden. Laat je hierdoor niet afschrikken, als het niet lukt kunnen de commissiedames je zeker een handje helpen.

Weten we het nog?

Ons winterseizoen werd abrupt beëindigd op 10 maart jl. Dat was een verregende dag en een daardoor geannuleerde wedstrijd. Op 17 maart zou de laatste Winter Matchplay wedstrijd gespeeld worden. Die is vervallen en daarom is de Matchplay-competitie beoordeeld op de 4 gespeelde wedstrijden.

Wij speelden de 2x9 formule. Voor sommige dames nog wat verwarrend maar wel een concept waar we aan zouden kunnen wennen. Kansen voor iedereen en geen gedoe met afspraken maken. Alleen de prijsuitreiking is in het water gevallen. Maar natuurlijk is er wel een uitslag:

1 ste prijs met 18 wedstrijdpunten: Agnes Geurts

2 de prijs met 14 wedstrijdpunten: Enid Sandbergen

3 de prijs met 13 wedstrijdpunten: Charlotte Koster

De winnaars krijgen binnenkort hun prijzen overhandigd. Proficiat!

Terug naar het hier en nu.

Jullie kunnen dus weer inschrijven voor de dameswedstrijden op dinsdag. Onze eerste wedstrijd vindt plaats op 23 juni 2020 .

Separaat hebben we een overzichtje gemaakt van de wedstrijden tot en met 27 oktober zodat iedereen daarop kan plannen.

Wij wensen jullie allemaal weer veel golfplezier met anderhalve meter gezelligheid.

Tot gauw! De damescommissie 

 

Bekijk hier het wedstrijdschema