Business wedstrijd 20 januari 2020

Verslag eerste Business wedstrijd 20 januari 2020

De aftrap van het businessjaar vond plaats met 27 businessleden en gasten én weer in prima weersomstandigheden voor de tijd van het jaar. Dit ondanks de vroege start ook dit jaar.

 

We liepen deze eerste 9 holes met shotgun in een zeer geanimeerde sfeer, waar wedstrijd en gezelligheid de boventoon voerden. Iedereen wil zowel in de flight als in de wedstrijd zijn of haar beste beentje voorzetten en de baan was goed te spelen, een compliment voor onze greenkeepers.

De wedstrijd werd gewonnen door Jack Geerts van Geerts Financiële Diensten met 20 stablefords. Tweede werd Daniel Wessels, gast van Brasserie Uilenbosch met 18 stablefordpunten. Een traditionele goede fles wijn met golfballen was de prijs voor deze mooie prestaties.

Na de borrel werd door Peter Elbers zoals gewoonlijk een heerlijk diner voorgeschoteld en hebben we aan tafel sterke verhalen, boeiende ervaringen, zakelijke beslommeringen en successen met elkaar gedeeld in een zeer gemoedelijke sfeer.

Inmiddels is de kalender met onze business wedstrijden voor 2020 gemaild en beschikbaar via de vernieuwde website. Als commissie hebben we dit jaar iets meer 18 holes-wedstrijden voorzien en incidenteel spelen we op een donderdag tijdens dit mooie seizoen. Een aantal business wedstrijden zijn al geadopteerd door businessleden om hun bedrijf te positioneren. We hebben nog enkele wedstrijden in de aanbieding en willen graag bezien hoe businessleden hun bedrijf, producten of diensten binnen de businessclub op subtiele wijze kunnen promoten.

 

Voor de agenda:

Businesswedstrijd 2-2020 is op 17 februari aanstaande als 9 holes wedstrijd.

 

Een sportief en gezond Nieuw Golfjaar gewenst.

De Business Commissie