Business wedstrijden

2e Business wedstrijd 2020

Onze tweede businesswedstrijd had 22 deelnemers, ondanks het dreigende slechte weer. De moed van de deelnemers werd echter beloond met een bijna geheel droge en zonnige 9 holes.

Peter Elbers zorgde voor een kleine hartversterker onderweg en ‘s avonds weer voor een verrukkelijk 4-gangen diner waar alle deelnemers acte de présence gaven. De borrel en het aansluitende diner waren zeer geanimeerd ook vanwege een aantal spelende gasten van zowel businessleden als onze nieuwe clubmanager.

We liepen de tweede 9 holes met shotgun op een best zware baan, hoewel goed bespeelbaar gehouden door oze greenkeepers.

De wedstrijd werd met 23 stableford punten gewonnen door Tuur van der Putten van Rabobank Amerstreek. De tweede plaats met 18 stableford punten was voor Boris Scheer van Bach Agenturen b.v. , gast van Ronald Peet. De neary op hole 10 was voor ons businesslid Martin Brokx van Brokx Projectinrichting. De longest werd gewonnen door Robert Vallen van Segers Internationaal Transport, eveneens businesslid. Een bijzondere vermelding was er voor de enige deelbemende dame Hélene Vinke én voor Jan van Eekelen, gast van Wim Geerts, die net begonnen is met golfen en dankzij de lessen van onze pro Jeroen direct zijn handicap speelde.

Inmiddels is het jaarplan de met onze business wedstrijden voor 2020 gemaild en beschikbaar via de vernieuwde website: https://www.oosterhoutse.nl/business-club-wedstrijden.html. We hebben dit jaar iets meer 18 holes-wedstrijden voorzien en incidenteel spelen we op een donderdag tijdens dit mooie seizoen. Een aantal business wedstrijden zijn al geadopteerd door businessleden om hun bedrijf te positioneren. We hebben nog enkele wedstrijden in de aanbieding en willen graag bekijken hoe businessleden hun bedrijf, producten of diensten binnen de businessclub op subtiele wijze kunnen promoten.

 

Voor de agenda!

De volgende Business wedstrijd is op 16 maart aanstaande als 9 holes wedstrijd.

 

De Business Commissie