Competitie journaal

Overzicht alle nieuwsberichten

Informatie gastteams competitie 2018

De belangrijkste informatie voor spelers van bezoekende teams in de competitie 2018 hebben we voor je geselecteerd en deze vind je via onderstaande buttons. Daaronder kun je tijdens de competitie ons Comeptitie Journaal lezen.

 

Afspraken voorspelen NGF competitie

Je bent van harte welkom om voor te spelen bij De Oosterhoutse. Wij hanteren in 2018 op basis van wederkerigheid verschillende tarieven:
  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club gratis mag voorspelen, mag jouw team ook bij De Oosterhoutse gratis 18 holes voorspelen.
  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club tegen introductietarief mag voorspelen, mag jouw team ook bij De Oosterhoutse tegen ons introtarief voorspelen. Dit tarief bedraagt € 35,- p.p.voor 18 holes.
  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club tegen normale tarieven voorspeelt, dan betaalt jouw team ook bij De Oosterhoutse het normale greenfeetarief; namelijk € 65,- p.p. op een weekdag en € 75,- p.p. op een weekenddag, voor 18 holes,

Maak voor je een afspraak inplant om voor te spelen bij De Oosterhoutse eerst afspraken met de captain van het Oosterhoutse team. Meld voorspelen daarna altijd aan bij de caddiemaster (info@oosterhoutse.nl of bel 0162-485759) en geef ook de namen van de spelers door (max 6 spelers per team voor gratis of tegen introtarief spelen). Als er geen prijsafspraken bekend zijn bij de caddiemaster, hanteren we het volledige greenfeetarief en vindt er eventueel later een verrekening plaats.

Graag tot ziens bij De Oosterhoutse en wij wensen je veel succes met de competitie!

naar boven