Healthy golf

Het Healthy Golf programma wordt verzorgd door Debby van der Palm, al zo’n 25 jaar Personal trainer. Zij golft al jaren en traint o.a. topgolfers van het Nederlandse Disabled NGF team.

Debby gaat ook regelmatig mee naar wedstrijden om topgolfers te begeleiden. Zij helpt golfers hun fysieke gestel optimaal te houden. Vanuit haar ervaring als yogadocent traint zij deelnemers in een juiste lichaamsbeweging/oefeningen/ademhaling. Door haar ruime ervaring met sporters met een beperking is de link naar het Healthy golf programma snel gelegd.

De "missie’’ van Healthy Golf:

Verantwoord fitter, gezonder, positieve sociale aspecten en beter golfen.

Het ontbreken van de juiste techniek is vaak de oorzaak van golfblessures. Daarnaast kunnen er blessures ontstaan door overbelasting en/of ouderdomsslijtage. De meest voorkomende golfblessure is de rugblessure, gevolgd door de golfelleboog en een schouder- en polsblessure. Er kunnen ook knie-, enkel- en heupblessures voorkomen.

Oplossingen hiervoor zijn: steeds goed opwarmen, les nemen bij een gediplomeerde golfprofessional, voldoende oefenen en tot slot natuurlijk een gericht fitness programma.

Debby is Personal trainer van de Oosterhoutse en organiseert:

Trainen van de fysieke beweging

Healthy Golf beweegprogramma

Healthy Golf on Tour

En verder:

  • Je kunt een gratis proefles aanvragen.
  • Nieuwe groepen starten op woensdag van 10.30 – 11.30 uur en op donderdag van 17.00 – 18.00 uur en van 18.30 - 19.30 uur. Aanvang bij minimaal 6 personen.
  • Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding, dan kun je een vrijblijvende afspraak maken.
  • Locatie: Golfbaan de Oosterhoutse aan de Dukaatstraat 21, 4903 RN Oosterhout.
  • Voor meer informatie en aanmelden:
    Debby van der Palm  info@lifestylesupport.nu o.v.v. Healthy Golf Telefoon: 06-54387365 of 0162-458759.

Hier lees je de ervaring van Sophie Niemans met Healthy Golf.

naar boven