9e Open Oosterhoutse kampioenschappen

9e editie van de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen weer een succes

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni was de Oosterhoutse Golf Club een thuisbasis voor het jaarlijkse open kampioenschap van Oosterhout. 113 amateurgolfers met lage handicaps stonden aan de start op zaterdag.

Eerder dit jaar heeft De Oosterhoutse 5 nieuwe holes geopend, die voor het eerst deel uit maakten van deze open wedstrijd. Voor deelnemers die al vaker meespeelden een nieuwe uitdaging. De golfbaan lag er prachtig bij, waardoor er een nieuw baanrecord bij de dames gespeeld is door Sandra Groeneweg.

Op hole 10 werd een hole-in-one beloond worden met een Mini Cooper. 2 spelers waren dichtbij…, maar tot een hole-in-one leidde het nét niet.

Op zondag verschenen 58 golfers aan de start. Het einde van de dag was spectaculair: bij de heren was de uitslag meteen duidelijk, maar bij de dames was een playoff nodig tussen de eerste 3 speelsters. Een spannend einde van het toernooi.

De winnaars van de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen:

  • Bij de heren: Mike Harms, van de Oosterhoutse Golf Club 
  • Bij de dames: Angie Nguyen, van Prise d’Eau
  • Voor de beste speler uit Oosterhout was er ook een prijs; dit jaar was deze eer voor Pieter de Vos.

De vele vrijwilligers van De Oosterhoutse hebben dit toernooi mogelijk gemaakt. O.a. wedstrijdleiders, spotters, starters, fotografen, referees en gastvrouwen.

De Oosterhoutse kijkt terug op een geslaagd weekend. Je voelt je thuis bij De Oosterhoutse!

Bekijk de uitslag

Bekijk de foto's

naar boven