10e Open Oosterhoutse kampioenschappen

De Oosterhoutse organiseert in 2018 voor de 10e keer de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. Dit tweedaags kampioenschap vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. Na de cut op zaterdag wordt op zondag gestreden om het Open Kampioenschap van Oosterhout.

Spelvorm Open Oosterhoutse

De spelvorm is strokeplay zonder handicapverrekening, waarbij een actieve handicap van 20,0 is vereist. De cut wordt bepaald op basis van de bruto score op zaterdag. De indeling vindt plaats op volgorde van handicap. Lees het wedstrijdreglement

Wie wint het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap?

De heer en dame met de beste bruto score winnen de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. In 2017 waren de winnaars Mike Harms, Oosterhoutse Golf Club en Angie Nguyen, Prise d'Eau.

Bekijk de foto's van 2017 

Prijzengeld

De beste bruto score wordt beloond met een prijs t.w.v. € 500,- (dames en heren). Ook zijn er prijzen voor de runner up (bruto), de beste en tweede beste netto score (dames en heren) en een speciale prijs voor de beste netto score voor een inwoner van Oosterhout. Het totale prijzengeld vertegenwoordigt een waarde van € 1.950,-

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld voor gastspelers bedraagt € 65,- p.p.
  • Het inschrijfgeld voor leden van de Oosterhoutse bedraagt € 25,- p.p.

Bij dit bedrag zijn enkele consumpties inbegrepen.
De betaling van je inschrijfgeld wordt via iDeal geregeld.

Voorspelen

Deelnemers aan de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen kunnen voorafgaand aan de wedstrijd voorspelen tegen het introductietarief van € 35,- per persoon voor 18 holes. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de caddiemaster, telefoon 0162-458759.


Schrijf je in voor het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap

Inschrijven voor Oosterhout Open

naar boven