Jeugd

De Oosterhoutse Golf Club heeft ook voor de jeugd een sportief en leuk programma. Zo wordt  er ieder jaar een Jeugd Open georganiseerd.
Ben jij tussen de 7 en 20 jaar oud en lijkt het je leuk om bij de Oosterhoutse te komen golfen? Kijk dan verder voor informatie wat betreft gratis inlooplessen, tarieven, het jaarprogramma voor de jeugd en de jeugdcommissie. 

Tarieven lidmaatschap en greenfee

Voor de jeugd hanteert De Oosterhoutse speciale tarieven:

Jeugdlidmaatschap

Bij de Oosterhoutse Golf Club zijn jeugdleden (7 tot en met 20 jaar) van harte welkom. Je hebt als jeugdlid volledig speelrecht; je speelt dus dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang en je mag meedoen aan alle wedstrijden. De jeugdcommissie organiseert ook speciale wedstrijden voor jeugdleden. De leeftijdspeildatum is 1 januari van elk jaar.
Bekijk de huidige lidmaatschapstarieven

Greenfee voor de jeugd

De tarieven voor de jeugd lees je hier (onderaan)

Gratis inlooplessen

Begin 2018 organiseert de Golfacademy op zondagochtend inlooplessen voor de jeugd. Klik hier voor meer informatie.

Jaaprogramma

Elke maand wordt er op zaterdag of zondag een jeugdactiviteit georganiseerd. Deze activiteit wordt gekoppeld aan de maandmedal van De Oosterhoutse. Daarnaast vinden jaarlijks de clubkampioenschappen voor de jeugd en het Jeugd Open plaats.
Bekijk de jaarkalender voor actuele data

Jeugdcommissie

Al jaren is er een jeugdcommissie actief  in de Oosterhoutse Golf Club. Zij organiseren verschillende toernooien, trainingen en andere dingen voor de jeugd. De jeugdcommissie is altijd op zoek naar actieve leden. Wil je ook deel uit maken van de jeugdcommissie of heb je vragen over wat wij doen; stuur ons dan een email.

En like natuurlijk meteen even onze facebookpagina

naar boven