Kennismakingsactie voor nieuwe leden

Maak kennis met De Oosterhoutse

Word lid en speel 2 maanden gratis

Deze aantrekkelijke kennismakingsactie is éénmalig en speciaal voor nieuwe leden bij afsluiten van een all-in, twilight of Par-3 lidmaatschap.

All-in lidmaatschap
Dit is het meest uitgebreide lidmaatschap van De Oosterhoutse. Golf wanneer het jou uitkomt; elke dag van de week en van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Op de prachtige 18-holes baan of op onze uitdagende Par-3 Academy Course. Je kan meedoen aan alle wedstrijden, competities en activiteiten die op De Oosterhoutse worden georganiseerd.
Meer over all-in lid

Twilight lidmaatschap
Vraagt jouw werk nog veel tijd van je en is overdag spelen voor jou vaak niet mogelijk? Dan is het twilightlidmaatschap iets voor jou. Tussen 1 april en 31 oktober kan je dagelijks vanaf 15.30 uur onbeperkt spelen op onze 18-holes baan of Par 3 Academy Course. Tussen 1 november en 31 maart kan je dagelijks spelen vanaf 12.30 uur. 
Meer over twilight lid

Par-3 lidmaatschap
Exclusief lidmaatschap voor de best beoordeelde Par-3 baan van Nederland. Speel het hele jaar onbeperkt op onze Par-3 Academy Course, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. 
Meer over Par-3 lid

Maak gebruik van de kennismakingsactie en speel 2 maanden gratis

De contributie betaal je tot einde kalenderjaar en we brengen 2 maanden speelrecht in mindering op je eerste factuur. Word je later in het jaar lid, dan berekenen wij het lidmaatschap vanaf moment van binnenkomst naar rato. Ook dan speel je 2 maanden gratis.

Online inschrijven