Lespakketten

Wil jij beginnen met golfen? Dit is je kans. De Oosterhoutse biedt nu een compleet lespakket aan samen met de Golf Academy. Het lespakket van De Oosterhoutse is uniek omdat je tijdens het lessen al gebruik kan maken van de Academy Course. Dus terwijl je leert te golfen kan je met je lesgenoten al de baan in.


Golfstart 1 (vanaf € 119,-*)

Het Golfstart 1 lespakket van De Oosterhoutse Golf Academy is jouw eerste kennismaking met golf.

Samen met een groep van 4 tot 6 personen ga je leren wat golfen inhoudt onder leiding van de Head Pro van De Oosterhoutse. Je gaat met de Pro leren slaan, chippen en putten. In het pakket is inbegrepen:

  • Vijf groepslessen van De Golf Academy
  • Twee keer toegang tot de 9-holes Academy Course
  • Twee maanden onbeperkt toegang tot de trainingsfaciliteiten (incl. driving range ballen)
  • Vrijblijvend aanbod voor een golfset van Jumbo Golf
Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je nieuwe golfskills te testen tijdens de Academy Course Games. Je krijgt de kans om samen met mensen die ook beginnen met golfen de baan op te gaan. Wie speelt in jouw groep het beste en wie slaat al zijn golfballen in de bossen?

Schrijf je nu in      

* Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een groep gevormd. Als de groep bestaat uit 4 personen betaal je € 159,- p.p. bij 5 personen € 135,- p.p en bij 6 personen € 119,-.


Golfstart 2 (vanaf € 245,-*)Het Golfstart 2 pakket  is de volgende stap in jouw golfontwikkeling.

Met dit pakket ga je baanpermissie halen en je golfskills verder ontwikkelen. Net als bij het Golfstart 1 worden de lessen met 4 tot 6 personen gegeven. Het lessenpakket is samengesteld om jouw ontwikkeling zo goed mogelijk te bevorderen en bestaat uit:

  • Tien groepslessen van De Golf Academy
  • Vier maanden onbeperkt toegang tot de trainingsfaciliteiten (incl. driving range ballen)
  • Handicap & regel examen (baanpermissie)
  • Onbeperkt toegang tot de Academy Course

 

Net als bij het Golfstart 1 pakket krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden tegen de rest van je groep te testen tijdens de Golf Academy Games.

Schrijf je nu in      

* Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt er een groep gevormd. Als de groep bestaat uit 4 personen betaal je € 309,- p.p. bij 5 personen € 269,- p.p en bij 6 personen € 245,-.


Voor aanvullende informatie bel 0162 - 458 759 of mail naar info@oosterhoutse.nl

naar boven