Maandbericht seniorencommissie juli 2020

Senioren on Tour

Editie 2020

De Seniorencommissie wil na de geslaagde uitwedstrijden van 2016 (Golfclub Midden-Brabant), 2017 (Efteling Golfpark), 2018 (Prise d’Eau) en 2019 (Grevelingenhout) wederom alle Oosterhoutse-50+ seniorleden uitnodigen een UIT-wedstrijd te spelen op de baan van Golf Wouwse Plantage in Bergen op Zoom. Bij voldoende deelname zullen wij een (NQ) stableford wedstrijd spelen op donderdag 27 augustus 2020.

 

Maar..., we leven momenteel in een bizarre coronatijd, waar we door oppassend gedrag eindelijk weer - met de versoepelingen van het NGF-protocol in de hand - kunnen golfen! Dat willen we natuurlijk graag zo houden!
 
Helaas zijn er legio voorbeelden, dat men denkt dat het virus weg is, en neemt men het met de beperkende maatregelen niet zo nauw. De waarschuwingen door experts voor een tweede uitbraak, ook in Nederland, zijn serieus. Zeker nu, in de eerste week van de zomervakantie, velen met het vliegtuig voor Zuid Europa kiezen terwijl verschillende regio’s daar weer in lockdown gaan!
 
Kortom, het wordt een andere Senioren-on-Tour wedstrijd dan we gewend zijn:Voor deze dag zult u een formulier (van de Wouwse) moeten invullen met een aantal vragen betreffende uw gezondheid (en die van uw omgeving). Op vragen van het personeel dient u dit te kunnen tonen
Voor wat betreft het vervoer zal de commissie dit keer geen coördinerende rol spelen en geen bagagewagen inbrengen om het – zoveel mogelijk - carpoolen te faciliteren. We stellen voor om, rekening houdend met de golfuitrusting, met maximaal twee personen in de auto te rijden
Bij aankomst en vertrek moeten we groepsvorming op parkeerplaatsen en op terrassen voorkomen en altijd de 1,5 m afstand tot elkaar aanhouden
Deze regel moet ook door de flights bij de start van hole 1 en hole 10 serieus opgevolgd worden
De kleedkamers en douches zijn geopend, maar daar kunnen we niet allemaal tegelijk gebruik van maken. Daarom bij binnenkomst van de eerste flights graag onmiddellijk gaan omkleden
Op verschillende plaatsen zijn desinfectiepunten ingericht. U wordt verzocht deze ook op de verschillende momenten te gebruiken
Volg de door posters en pijlen op de grond aangegeven looproutes
En verder alle RIVM regels van dat moment.
De commissie volgt de ontwikkelingen betreffende Covid-19 nauwkeurig en staat in nauw contact met Golf Wouwse Plantage. Zij behoudt zich daarom het recht voor om zonodig, ook op het laatste moment, onze UIT-wedstrijd te annuleren.

Vooralsnog zijn we positief en presenteren u hiermee het programma voor de dag:

12.00 uur:       
Ontvangst met koffie/thee en kleine huisgemaakte lekkernij 

13.35 uur:               
1e starttijd 18 holes golfronde; simultaan vanaf hole 1 en 10

17.45-18.15 uur:     
Binnenkomst deelnemers: direct omkleden! Daarna voor de 19e hole; prijsuitreiking, etc. Direct door naar restaurant waar de tafels volgens RIVM-protocol zijn ingericht.

19.30 uur:               
Diner

De kosten bij deze ‘bevriende club’ bedragen:

Arrangement met daghap € 65,75 p.p. óf
Arrangement met 3-gangendiner € 79,75 p.p.
Het arrangement is inclusief koffie/thee en een lekkernij bij ontvangst, de 18 holes greenfee en de maaltijd. Drankjes en overige consumpties zijn voor eigen rekening.
Gebruik van een handicart is – voor eigen rekening – mogelijk na voorafgaande telefonische reservering: 0165 – 377 106.  Tarieven buggy/handicart:

Pashouder Stichting Handicart €5,-
Meerijder met pas Stichting Handicart €5,-
Meerijder zonder pas Stichting Handicart €15,-
Zonder pas Stichting Handicart € 25,-     

Inschrijven

Inschrijving voor deelname aan dit evenement kan geschieden door overmaking van de kosten van het door u gekozen arrangement op NL63 RABO 0337 4925 73 t.n.v. CJAM Vrolijk-Van Aert/OGC-Sen.commissie onder gelijktijdige retournering van het ingevulde inschrijvingsformulier aan job.verheijden@casema.nl .

Download het inschrijfformulier

U kunt uw deelname ook kenbaar maken door via de website: ( https://www.oosterhoutse.nl/inschrijven-wedstrijden.html ) in te schrijven. Uiterste inschrijf- en betaaldatum: 20 augustus a.s.!

Bij annulering van de wedstrijd door te weinig deelname wordt het inschrijfgeld uiteraard geretourneerd.

 

Vervoer

De afstand naar de Wouwse Plantage bedraagt ca. 60 km en kan in normale omstandigheden in 3 kwartier gereden worden.

Komende wedstrijden

16 juli    Strokeplay 1
23 juli    Stableford
30 juli    Zomer Matchplay 2

6 aug     Stableford WAC formule 3
13 aug   Zomer Eclectic 2
20 aug   Strokeplay 2
27 aug   Senioren - On – Tour

 


Wil je ook de nieuwsbrief van de Seniorencommissie ontvangen, stuur een e-mail naar job.verheijden@casema.nl