Managerspraat

Managerspraat

approach betekenis: visie, handelwijze, intrede, betrekking, acceptatie

En dan ben je ineens 2 maanden Clubmanager. 2 maanden van ontdekken, nader kennismaken met collega’s, bestuur, leden. En langzaamaan mijn weg vinden. En wat ik op de nieuwjaarsreceptie al aangaf: “Ik voel me thuis op de Oosterhoutse”.

Het is erg leuk om te merken dat diverse leden en commissieleden mij weten te vinden. Met vragen, wensen, opmerkingen, verbeterpunten. Ja, zelfs ongevraagd advies in de baan om mijn swing te verbeteren. Mooi als iedereen hier mee door gaat! Ik geniet van jullie approach naar mij! Dank voor dit warme welkom.

En ik geniet elke week minimaal 1 keer van een rondje op de baan. Effe de Academy course tussendoor en met iets meer tijd (en zon) de grote baan spelen.

En waar ik dan, naast het onderhoud, de mooie bunkers, de uitzichten, de verzorgde fairways,  nog het meest van kan genieten tijdens een rondje? Die approach naar de green. Die mooie deuk! En dan trots de green op met mijn putter én pitchfork in de hand. Hopen dat ze het op terras zien! Jaja…. Dat is mijn approach, mijn bal, mijn pitchmark. Heerlijk!

Komende maand gaan we de winter achter ons laten. Dat werd normaal gekenmerkt door kou, schaatsen en een bevroren baan en wintergreens. Dit jaar werden we verrast door wind en water. Veel water. In maart gaan we dat achter ons laten en gaan Arijan en zijn mannen er weer alles aan doen om een fantastische baan voor de lente neer te leggen.

En onze approach naar de baan? Zullen we Arijan helpen met het repareren van elke plag die we tegen komen in de baan terug te leggen en elke pitchmark op de green repareren?

Op naar een prachtige baan. Op naar een prachtige lente. Heel veel golfplezier allemaal!