Senioren Kerstdiner en Shotgun wedstrijd

Kerstdiner en Shotgun wedstrijd van 19 december 2019

Dit Kerstdiner zal nog lang naklinken op de Oosterhoutse.

Er was een ontvangst, kofiie met een chocolade lollie met Kerstfiguur, om 12.00 uur. De startlijst was rondgemaild, de deelnemers gingen op zoek naar hun flightgenoten. De groepjes werden al gevormd. Tegen 13.00 was er een woordje van de voorzitter van de Seniorencommissie en het verzoek om naar de starthole te vertrekken.

De weersomstandigheden waren ideaal voor de 23 deelnemers. Omdat hole 3 t/m 6 gesloten waren speelden wij de 2e 9 holes en gingen derhalve op hole 10 van start. De minder gelukkigen gingen van start op hole 15 en 16 het voordeel daarvan was een goede warming up.

Na goed 2 uurtjes kwamen we weer binnen, snel onder de douche of naar huis om de partner op te halen voor de borrel en diner. Om 16.30 zaten we allemaal aan de borrel en de amuse om de kleine trek te stillen. Een woordje van de voorzitter en handjes schudden op een nieuwe of hernieuwde kennismaking. Een half uurtje later kwam Peter Elbers tracteren vanwege zijn verjaardag (55), hij had, voor de auteur, een onbestemd pak aan. Maar het leek wel iets in de Kerst-sfeer. Grappig en een leuk intermezzo. De prijsuitreiking:

Dames 1e Greet Cloin 2e Nettie den Hartog
Heren 1e Jan Cloin

2e Jan Vis

Daarna een glaasje bubbels en een toast op ons aller gezondheid.

17.30 Iedereen naar de haardkamer op zoek naar zijn plekje, er was een tafelschikking. De tafels waren mooi gedekt, 8 personen aan elke ronde tafel. Het diner kon beginnen.

De Horeca ploeg begon met uitserveren en ondertussen kwam er een Dixieland bandje tevoorschijn, Job had Jess-o-ciation zover gekregen om ons Kerstdiner op te luisteren met een gezellig muziekje tussen de gangen. De pauzes tussen de gangen werden langer, de muziek en de toeschouwers steeds enthousiaster. Zelfs de beentjes kwamen van de vloer, er werd volop gedanst.

Na het nagerecht speelde band nog wat door, en dansten de senioren de boel nog lekker los. 

Dit Kerstdiner zal nog lang naklinken op de Oosterhoutse.

 

 

Eerst inschrijven

Spanning in de baan.

Borrelen en de verjaardag van Peter vieren.

De prijsuitreiking.

Een heerlijk diner met een lekker muziekje

Nog even afrekenen en met een goed gevoel naar huis.

De beleving van Ineke en Anton van Zoest

SENIOREN Kerstwedstrijd 2019
 
‘s Morgens wakker worden met een leuk vooruitzicht is altijd fijn, zo ook deze ochtend 19 december Kerstwedstrijd met diner.
Na manlief gedag te hebben gezegd vertrok ik om 12 uur naar de golfbaan met de woorden, ik kom je om half 4 ophalen voor een gezellige avond. Na een heerlijk kopje koffie met een choco lolly vertrokken wij, Martin L., Nelleke en ik, naar hole 17 om daar om 13:15 uur de eerste afslag te doen.

Wie had kunnen bedenken dat wij zulk prachtig weer hadden, het voelde alsof het eerste lente zonnetje door brak. Een heerlijke dag werd het.
Ons spel verliep niet denderend maar dat mocht de pret niet drukken.

Nadat ik Anton had opgehaald kwamen wij om half 5 in het paviljoen waar bijna iedereen al aanwezig was, ook de diner gasten. Omdat  Peter  Elbers  jarig was kregen wij een heerlijke amuse aangeboden door Peter die het in een prachtig kersttenue rond kwam brengen. Natuurlijk hebben wij lang zal hij leven gezongen.

Na een glas Prosecco te hebben genuttigd gingen wij naar de open haard kamer waar gezellige ronde tafels waren gedekt. Tot onze grote verrassing kwam even later er een geweldig jazzorkest JASS-o-CIATION binnen om ons te laten genieten van hun muziek.
De sfeer was gelijk top waardoor al snel de senioren beentjes van de vloer gingen. Iedereen heeft  hier enorm van genoten en zal er met groot genoegen aan terug denken.
Heerlijk gegeten en gedronken. Het was een geweldige avond. Onze senioren commissie heeft het weer geflikt.
 
Graag tot de volgende keer Ineke van Zoest