Open Oosterhoutse kampioenschappen

De Oosterhoutse organiseert in 2019 voor de 11e keer de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. Dit tweedaags kampioenschap vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2019. Na de cut op zaterdag wordt op zondag gestreden om het Open Kampioenschap van Oosterhout.

Spelvorm Open Oosterhoutse

De spelvorm is strokeplay zonder handicapverrekening, waarbij een actieve handicap van maximaal 20,0 is vereist. De cut wordt bepaald op basis van de bruto score op zaterdag. De indeling vindt plaats op volgorde van handicap. Lees het wedstrijdreglement

Tijdens het kampioenschap spelen we Ready Golf.

Wie wint het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap?

De heer en dame met de beste bruto score winnen de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. In 2018 waren de winnaars Jorden Bing Jurriens en Sandra Groeneweg-Hertog.

Bekijk de foto's van 2018 

Prijzengeld

De beste bruto score wordt beloond met een prijs t.w.v. € 500,- (dames en heren). Ook zijn er prijzen voor de runner up (bruto), de beste en tweede beste netto score (dames en heren) en een speciale prijs voor de beste netto score voor een lid van De Oosterhoutse. Het totale prijzengeld vertegenwoordigt een waarde van € 1.950,-

Win € 500,- met een hole in one

De Oosterhoutse beloont de eerste hole in one op hole 10 tijdens het toernooi met een bedrag van € 500,-!

Inschrijfgeld

  • Het inschrijfgeld voor gastspelers bedraagt € 65,- p.p.
  • Het inschrijfgeld voor leden van De Oosterhoutse bedraagt € 25,- p.p.

Bij dit bedrag zijn enkele consumpties inbegrepen.
De betaling van je inschrijfgeld wordt via iDeal geregeld. Dit geldt ook voor leden van De Oosterhoutse.

Voorspelen

Deelnemers aan de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen kunnen voorafgaand aan de wedstrijd voorspelen tegen het introductietarief van € 35,- per persoon voor 18 holes. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de caddiemaster, telefoon 0162-458759.


Inschrijven voor het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap

Schrijf je vandaag nog in 

De inschrijftermijn sluit 16 juni om 17.00 uur.

naar boven