Open Oosterhoutse Golfkampioenschap

Win jij in 2023 het Open Kampioenschap van Oosterhout?

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert De Oosterhoutse voor de 13e keer de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. 

Schrijf je direct in!

Op de prachtige baan van De Oosterhoutse en met Brabantse gastvrijheid spelen we het Open Kampioenschap. Zowel leden van De Oosterhoutse als gastspelers zijn van harte welkom in de strijd voor de titel.

  • Strokeplay kampioenschap zonder handicapverrekening
  • Voor dames en heren met HCP < 20.0
  • 2 dagen 18 holes; 50% van de spelers haalt de cut na zaterdag

Lees het wedstrijdreglement Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen
Lees het algemeen wedstrijdreglement van De Oosterhoutse
Lees de plaatselijke regels

’Het was een prachtig weekend tijdens het Open mede door een fantastische wedstrijdleiding, erg professioneel, uitstekende conditie van de baan en inzet van vrijwilligers.’

Totaal prijzengeld van € 2.000

De beste bruto score wordt beloond met een geldprijs van € 500 (dames en heren).
Ook zijn er prijzen voor de runner up (bruto), de beste en tweede beste netto score (dames en heren) en een speciale prijs voor de beste netto score voor een lid van De Oosterhoutse.

 

Ten eerste wil ik iedereen bedanken die betrokken is geweest bij het organiseren van de Oosterhouts Open. En zou ik iedereen willen aansporen om volgend jaar in te schrijven voor deze wedstrijd. Bij deze wedstrijd word je super vriendelijk ontvangen. En in de baan staan spotters die je helpen bij het vinden van je bal. Ik hoop jullie volgend jaar allemaal te zien op het Oosterhouts Open.
Denise van Raalte, Golfclub De Merwelanden, winares Open Oosterhoutse 2022

Het Open Oosterhoutse kampioenschap van 2022 was een erg goed georganiseerd toernooi. Een leuke baan om te spelen, met verschillende grote prijzen. De wedstrijd werd gespeeld over twee dagen. Het mooie hieraan is dat we op de zondag mochten strijden in de laatste flight, en eindigden voor een overvol clubhuis. Gelukkig mocht ik er met de winst vandoor gaan. Ik wil nogmaals de wedstrijdleiding bedanken voor de organisatie van dit event. Ook de greenkeepers en horeca hebben erg hun best gedaan. Hopelijk tot volgend jaar! 
Dane Cvetkovic, Eindhovensche, winnaar Open Oosterhoutse 2022

De eerste hole in one op hole 10 tijdens het toernooi levert een bedrag van € 500 op!

Schrijf je snel in

De inschrijving is open. Inschrijven is mogelijk tot en met 14 juni 2023.

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst.
 
Het inschrijfgeld bedraagt voor:

  • Gastspelers € 65
  • Leden De Oosterhoutse € 25

Bij dit bedrag zijn enkele consumpties inbegrepen.

Wil je graag voorspelen?
Dit is natuurlijk ook mogelijk. Je betaalt € 35 voor een voorspeelronde. Je kunt 3 weken van tevoren een reservering maken via de caddiemaster: 0162-458759.

Inschrijven

’Baan lag er prachtig bij en een mooi deelnemersveld.’