Voorspelen

Je bent van harte welkom om voor te spelen bij De Oosterhoutse. Wij hanteren in 2018 op basis van wederkerigheid verschillende tarieven:

  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club gratis mag voorspelen, mag jouw team ook bij De Oosterhoutse gratis 18 holes voorspelen.
  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club tegen introductietarief mag voorspelen, mag jouw team ook bij De Oosterhoutse tegen ons introtarief voorspelen. Dit tarief bedraagt € 35,- p.p.voor 18 holes.
  • Wanneer het team van De Oosterhoutse bij jouw club tegen normale tarieven voorspeelt, dan betaalt jouw team ook bij De Oosterhoutse het normale greenfeetarief; namelijk € 65,- p.p. op een weekdag en € 75,- p.p. op een weekenddag, voor 18 holes,

Maak voor je een afspraak inplant om voor te spelen bij De Oosterhoutse eerst afspraken met de captain van het Oosterhoutse team. Meld voorspelen daarna altijd aan bij de caddiemaster (info@oosterhoutse.nl of bel 0162-485759) en geef ook de namen van de spelers door (max 6 spelers per team voor gratis of tegen introtarief spelen). Als er geen prijsafspraken bekend zijn bij de caddiemaster, hanteren we het volledige greenfeetarief en vindt er eventueel later een verrekening plaats.

In de week voorafgaande aan een competitiewedstrijd op de Oosterhoutse worden competitie-spelers van de deelnemende teams in de gelegenheid gesteld tegen het introductietarief van € 35,00 voor te spelen. Dit geldt ook voor de Nobra competitie.

Aangezien we in de competitie te maken hebben met clubs en commerciële golfbanen heeft de Oosterhoutse vastgesteld dat alle competitieteams het intro tarief betalen van € 35,00. Ook als een andere baan waar een team van de Oosterhoutse speelt een lager of hoger bedrag vraagt, maken we geen uitzonderingen en vragen voor iedereen het zelfde bedrag.

Voorspelen tegen introductietarief zal alleen plaatsvinden op basis van wederkerigheid.

Na telefonisch overleg met de caddiemaster (0162-458759 / kies 2) bent u van harte welkom op de Oosterhoutse.

Competitie journaal

Overzicht alle nieuwsberichten

naar boven