Brasserie Uilenbosch

Golf is sport, maar golf is ook gezelligheid en genieten. Dat kan bij uitstek in Brasserie Uilenbosch, waar Peter Elbers en zijn team het je graag naar je zin maken.

Welkom in onze sfeervolle brasserie

Onze brasserie is in 2015 volledig vernieuwd. Een eigentijdse sfeervolle brasserie, met een groot terras waar je uitkijkt over de baan.  Een heerlijke plek om na te genieten van een mooie golfdag.

Op culinair gebied is het aanbod groot. Elke maand is er een verrassend maandmenu.  Dagelijks keuze uit diverse dagschotels voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk kun je ook lunchen of dineren van de kaart.

Onze brasserie werkt met verse en seizoensgebonden producten. De brasserie is dagelijkse geopend vanaf 08.30 uur.

Reserveren voor lunch of diner?

Bel met de brasserie 0162-458 759 of reserveer online
Heb je speciale wensen?

Ook is de brasserie in het naseizoen te reserveren voor zowel zakelijke als privébijeenkomsten, zoals jubileum, verjaardag of trouwdag. Peter Elbers informeert je graag over de mogelijkheden.

Zoek je voor jouw bedrijf een prettige locatie voor een vergadering. Lees de vergadermogelijkheden bij de Oosterhoutse.

Brasserie Uilenbosch biedt ook gerechten voor thuis. Voor feestdagen, maar ook als je lekker gegolft hebt en geen zin meer hebt om zelf te koken. Bekijk de "lekker voor thuis" mogelijkheden.

Suggesties voor onze horeca?

De horecacommissie van de Oosterhoutse streeft naar voortdurende verbetering van de dienstverlening en staat open voor jouw suggesties en/of opbouwende opmerkingen.

naar boven