Corona protocol

 

Download het coronaprotocol

 

 

Lees de veelgestelde vragen

 • Kan ik zelf spelers bijboeken in mijn flight?
  Ja, dat kan. Ga naar de dag van je reservering en klik op het blauwe blokje. Dat is jouw flight. Nu kan je daar een lid of gast bijboeken.

 • Kan ik ook op mijn telefoon starttijden boeken?
  Ja, dat kan. Open een browser en ga naar de site: m.eg4u.nl. Kies daar voor De Oosterhoutse en log in met je lidcode en wachtwoord.

 • Ik heb pas 1 x gereserveerd en ik zie dat er geen beschikbare teetimes zijn voor mij. Hoe kan dat?
  Je kunt maximaal 3 reserveringen open hebben. Deze reservering kan je zelf gemaakt hebben of je bent door anderen ingeschreven in een flight. Kijk bij “Mijn reserveringen” om dit te controleren.

 • Betekent 3 reserveringen dat ik maar 3 keer kan spelen in de komende 3 weken?
  Nee, je kunt vaker spelen. Op De Oosterhoutse kunnen leden 3 reserveringen, maximaal 3 weken vooruit, boeken via de website. Als je 3 reserveringen hebt zie je geen beschikbare tee-times meer. Zodra je gespeeld hebt, staan er dus nog 2 open en kun je dus weer een derde maken. 

 • Ik heb een tee-time om 14:00 en er staan spelers vóór mij. Hoe kan dat? Wie heeft er voorrang?
  Online kunnen we 18 holes inboeken voor een start op tee 1 én tee 10. Na 9 holes komen er dus ook spelers op zowel tee 10 als tee 1 door, voor hun volgende 9 holes. Op De Oosterhoutse hanteren we één eenvoudige regel: Rustig Ritsen. Geen flight heeft voorrang. Rustig samen wachten en na elkaar starten op volgorde van aankomst. Als je samen staat te wachten, overweeg dan bijvoorbeeld 1-ballen vóór te laten gaan op 3-ballen. Maar vooral, laten we genieten van het spel. Samen. Voor elkaar. Met elkaar.

 • Zijn 4-ballen mogelijk op De Oosterhoutse?
  Tot 1 juni hanteren we 8 minuten tussentijd en 3-ballen. Leden die al eerder gereserveerd hadden voor 4-ballen, mogen met 4-ballen spelen. In één van de komende nieuwsbrieven worden de regels omtrent 4-ballen ná 1 juni toegelicht.

 • Moet ik reserveren als ik de drivingrange bezoek?
  Als je een starttijd hebt, kun je een half uur voor deze startijd, gebruik maken van de drivingrange. Als je alleen wilt oefenen op de drivingrange, puttinggreen of bunker, is het verplicht vooraf telefonisch te reserveren bij de caddiemaster. Aan een online reservering wordt gewerkt.

 • Ik wil online reserveren via Apple/Safari, maar dat lukt niet. Wat moet ik doen?
  Pas je cookie-instellingen op je telefoon aan. Ga naar:
  - Instellingen
  - Safari
  - Privacy en beveiliging
  - Blokkeer alle cookies: uitzetten
  - Voorkom volgen: uitzetten
  Een andere optie is om Google Chrome als browser te gebruiken.

 • Moet ik me aanmelden bij aankomst voor een golfronde?
  Ja, meld je altijd bij caddiemaster of marshal voor dat je naar de tee-box gaat