Menu Brasserie Uilenbosch

Volop keuze, voor liefhebbers van vlees, vis en voor vegetariërs

Brabantse gastvrijheid

De chefkok houdt ervan om regelmatig nieuwe gerechten te presenteren. Maar hij heeft ook oog voor succesvolle klassiekers, zoals slibtongetjes en saté. Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten dan houdt het team er rekening mee.

Dagmenu

Wat schaft de pot vandaag?

Meervalfilet op tagliatelle met Belgische spinazie en een beurre blanc saus € 17,50
Wild-goulash van fazant, wildzwijn en haas, geserveerd met een rode kool volgens recept van oma en een aardappelmousseline. € 17,50
Ossenhaaspuntjes gebakken met een paddenstoelensaus, 'home made frieten'en een Bourgondische salade. € 17,50
’Op culinair gebied is het aanbod groot’

Maandmenu

Deze maand hebben we weer een verrassend menu

Voorgerecht Coquille's met hoeveham, zwarte bonencrème, groene asperges en een saffraansaus. Wijnvoorstel: Frankrijk, Terza reserva, Vermentino € 4,25 per glas.
of Hertencarpaccio met een toast van paddenstoelen, en een kwarteleitje. Wijnvoorstel: Italië, Messer de Fauna Primitivo € 4,25 per glas.
Hoofdgerecht Gegrilde makreelfilet met een mediterrane tomatensaus en een groenten lasagne. Wijnvoorstel: Italië, Torresella, Pinot Grigio € 4,25 per glas.
of Jambonette met een saus op basis van Uilenbosch blond, stamppotje rucola en een crème van knolselderij. Wijnvoorstel: Zuid Afrika, Tellenbosch, Stellenrust Pinotage € 5,00 per glas
Nagerecht Kaasplank van 3 soorten kaas uit de regio Oosterhout, geserveerd met een lepeltje kiwi-chutney, crema balsamico en kletzenbrood. Eventueel geserveerd met een glaasje port € 4,15 per glas.
of Stoofperenijs, met een merengue en een vleugje kaneellikeur, luchtige hangop van boerenyoghurt. Wijnvoorstel: Spanje Ocha, Frizzante € 4,25 per glas.

3-gangen diner € 29,50

Reserveer

Reserveer direct uw tafel

Bel met onze brasserie 0162 - 458 759 of reserveer uw tafel online