Menu Brasserie Uilenbosch

Volop keuze, voor liefhebbers van vlees, vis en voor vegetariërs

Brabantse gastvrijheid

De chefkok houdt ervan om regelmatig nieuwe gerechten te presenteren. Maar hij heeft ook oog voor succesvolle klassiekers, zoals slibtongetjes en saté. Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten dan houdt het team er rekening mee.

Dagmenu

Wat schaft de pot vandaag?

Langzaam gegaarde varkensprocereur met een stamppotje van zuurkool, met uitgebakken kaantjes en een port jus € 17,50
Salade oosters rund met gewokte groente, japanse sesam saus en ‘’home made frieten’’ € 17,50
Gebakken zalm met risotto, groene asperges en een schuimige dijon mosterd saus € 17,50
’Op culinair gebied is het aanbod groot’

Maandmenu

Deze maand hebben we weer een verrassend menu

Voorgerecht Gebakken Geitenkaas met spek, een vinaigrette van salie en honing en een salade van jonge bladspinazie en bietenscheuten.
Wijnvoorstel:
of Vitello Tonnato, Amsterdamse uitjes, kappertjes, zwarte olijven, rode uien, cherry tomaatjes en Parmezaansekaas
Wijnvoorstel: voor beide voorgerechten: Spanje Valencia, Bodega Vegamar, Sauvignon Blanc per glas € 5,50
Hoofdgerecht Kabeljauw in een jasje van Serranoham en een Dijon mosterdsaus, vadouvan-mousseline, haricots verts en linzen met paprika en ui.
Wijnvoorstel: Italië: Tenute Tomasella, Friulano
of Op de huid gebakken eend met een sinaasappelsaus, bospadenstoelen met witlof en pompoencrème.
Wijnvoorstel: Spanje, Somontano, Bodega Meler, Garnache, Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah per glas € 5,50
Nagerecht Kaasplank van 3 soorten kaas uit de regio Oosterhout, geserveerd met een lepeltje kiwi-chutney, crema balsamico en kletzenbrood.
Wijnvoorstel: Eventueel geserveerd met een glaasje port € 4,15 per glas.
of Kaneelijs met een cheescake van stroopwafel en een vanillesaus
Wijnvoorstel: Spanje: Valencia, Bodega Vegamar, Dulce, Moscatel per glas € 5,50

3-gangen diner € 29,50

Reserveer

Reserveer direct uw tafel

Bel met onze brasserie 0162 - 458 759 of reserveer uw tafel online