Menu Brasserie Uilenbosch

Volop keuze, voor liefhebbers van vlees, vis en voor vegetariërs

Brabantse gastvrijheid

De chefkok houdt ervan om regelmatig nieuwe gerechten te presenteren. Maar hij heeft ook oog voor succesvolle klassiekers, zoals slibtongetjes en saté. Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten dan houdt het team er rekening mee.

Dagmenu

Wat schaft de pot vandaag?

Een trio van vis op een risotto met pesto, geserveerd met gestoofde velderwten en een beurre blancsaus € 17,50
Gegrilde rib-eye, geserveerd met een zomerse witte kool salade, 'home made' frieten en een pepersaus € 17,50
Parelhoen supreme, langzaam gegaard, met gefrituurde krieltjes, zomerse groenten en een zachte rode portjus € 17,50
’Op culinair gebied is het aanbod groot’

Maandmenu

Deze maand hebben we weer een verrassend menu

Voorgerecht Een torentje van aardappelsalade, warm gerookte zalm en rivierkreeftjes met een algen/mosterd mayonaise
Wijnvoorstel: Spanje , Celista FOC blanco viognier macabeo € 5.00 per glas.
of Romige prei crème soep met een ravioli van groene asperges
Wijnvoorstel:
Hoofdgerecht Zwaardvis met een langoustine, crème van veldererwten, getourneerd aardappeltje en postelein
Wijnvoorstel: Spanje, Croque Abarino€ 6.00 per glas.
of Gebakken sukade met truffelsaus, een crème van chevenneui, bimi broccoli en gefrituurde risotto
Wijnvoorstel: Spanje, Meler 6 meses Garnacha, Merlot Cabernet Sauvignon, Syrah € 5,00 per glas
Nagerecht Kaasplank van 3 soorten kaas uit de regio Oosterhout, geserveerd met een lepeltje kiwi-chutney, crema balsamico en kletzenbrood.
Wijnvoorstel: Eventueel geserveerd met een glaasje port € 4,15 per glas.
of Tiramisu met een bolletje sinaasappelijs
Wijnvoorstel: Spanje Ocha, Frizzante € 4,25 per glas.

3-gangen diner € 29,50

Reserveer

Reserveer direct uw tafel

Bel met onze brasserie 0162 - 458 759 of reserveer uw tafel online