Menu Brasserie Uilenbosch

Volop keuze, voor liefhebbers van vlees, vis en voor vegetariƫrs

Brabantse gastvrijheid

De chefkok houdt ervan om regelmatig nieuwe gerechten te presenteren. Maar hij heeft ook oog voor succesvolle klassiekers, zoals slibtongetjes en saté. Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten dan houdt het team er rekening mee.

Dagmenu

Wat schaft de pot vandaag?

Mosselen gekookt in witte wijn, met sla, sausjes & "homemade" frieten € 21,50
Sliptongetjes gebakken in de roomboter met lentegroenten, remouladesaus & mousseline € 18,50
Schinitzel met gebakken champignons, roerbakgroenten, rosevalaardappels & knoflookmayonaise € 15,50
Broccolisoep met geroosterde bloemkool 6,50
’Op culinair gebied is het aanbod groot’

Maandmenu

Deze maand hebben we weer een verrassend menu

Voorgerecht Tonijncarpaccio met wasabimayonaise, wakame & zoetzure groentes
Wijnvoorstel:
of Geitenkaas in filodeeg met rode biet & kerriemayonaise
Wijnvoorstel:
Hoofdgerecht Doradefilet met kriel, spinazie & antiboise
Wijnvoorstel:
of Parelhoen met parelcouscous, groene asperges & vadouvanjus
Wijnvoorstel:
Nagerecht Kaasplankje met 3 soorten kaas, chutney, gemarineerde druiven en kletzenbrood
Wijnvoorstel:
of Yoghurt panna cotta met gemarineerd rood fruit, vanille-ijs & slagroom
Wijnvoorstel:

30,50

Reserveer

Reserveer direct uw tafel

Bel met onze brasserie 0162 - 458 759 of reserveer uw tafel online