Menu Brasserie Uilenbosch

Volop keuze, voor liefhebbers van vlees, vis en voor vegetariërs

Brabantse gastvrijheid

De chefkok houdt ervan om regelmatig nieuwe gerechten te presenteren. Maar hij heeft ook oog voor succesvolle klassiekers, zoals slibtongetjes en saté. Heb je speciale dieetwensen? Laat het tijdig weten dan houdt het team er rekening mee.

Dagmenu

Wat schaft de pot vandaag?

Kabeljauwfilet met zuurkoolstamppot en mosterdsaus € 18,50
Varkenshaasmedaillons met rosevalaardappels, seizoensgroenten en rode wijn jus € 18,50
’Op culinair gebied is het aanbod groot’

Maandmenu

Deze maand hebben we weer een verrassend menu

Voorgerecht Bisque | gamba | rouille | croutons
Wijnvoorstel:
of Hertencarpaccio | thijmpesto | noten | oude kaas | truffelmayo
Wijnvoorstel:
Hoofdgerecht Schelvis | doperwtencrème | venkel | dille-mosterdsaus
Wijnvoorstel:
of Hazenpeper | rode kool | knolselderijpuree | stoofpeer | compote
Wijnvoorstel:
Nagerecht Kaasplankje | 3 soorten kaas | chutney | druiven | suikerbrood
Wijnvoorstel:
of Speculaas bavarois | mandarijnsorbet | slagroom
Wijnvoorstel:

30,50

Reserveer

Reserveer direct uw tafel

Bel met onze brasserie 0162 - 458 759 of reserveer uw tafel online