Onze Golfpro's

Jeroen den Boer is headpro bij De Oosterhoutse

Jarenlange, brede ervaring

Jeroen den Boer is sinds 1 januari 2019 Head Pro van De Oosterhoutse. Jeroen is een A-Professional (KSS niveau 4), actief betrokken bij NVG, NGF en PGA. Hij heeft een brede ervaring o.a. bij De Oosterhoutse. Jeroen en zijn team maken gebruik van het 9 stappenplan van de NGF.

Gezien de jarenlange ervaring met teams in de hoofdklasse, spelers in nationale selecties en als docent aan de pga opleiding heeft golfpro Jeroen den Boer ervaring met golfers van een hoog niveau.

Jeroen is bereikbaar via: golfacademy@oosterhoutse.nl

Boek een golfles

 

 

Danielle de Louw

Danielle is sinds 2021 werkzaam op De Oosterhoutse. Danielle is sinds juli 2023 klaar met de opleiding tot B-professional. Zij verzorgt o.a. de jeugdlessen, lessen voor startersleden op weg naar HCP54 en privélessen voor golfers met ervaring. Voorheen was Danielle fotografe van beroep, ze heeft oog voor detail en we weten allemaal hoe belangrijk de details zijn in deze sport. 

Yvon Kassels

Yvon is C-professional. Zij is op De Oosterhoutse aanwezig op donderdag en richt zich met name op beginnende golfers. Daarnaast verzorgt zij met veel enthousiasme clinics voor De Oosterhoutse Golf Academy.