Informatie leaderbord

Leaderboard

De wedstrijdleider houdt het leaderboard bij

Gedurende de wedstrijd het leaderboard bijgehouden. 

Dit leaderboard wordt tijdens de wedstrijd in de brasserie op een groot scherm geprojecteerd . Tevens wordt deze ook op onze website getoond, zodat deelnemers en thuisfront de prestaties van de deelnemers tijdens de wedstrijd kunnen volgen.

De volgende link gaat naar een pagina waarop voor de groter schermen (desktops en laptops) zowel het dames- als herenleaderboard wordt getoond. Op kleine schermen (smartphone en tablets) is daar geen voldoende ruimte voor en zijn alleen de twee buttons zichtbaar om naar de afzonderlijke leaderboards door te klikken.

https://www.oosterhoutse.nl/open-oosterhoutse-leaderboard.html

Als Safari (Apple browser) wordt gebruikt is het nodig om bij de instellingen van Safari de volgende twee instellingen UIT te zetten.

  1. Voorkom (cross site) tracking
  2. Blokkeer pop-ups 

Na het wijzigen van de instellingen dient Safari afgesloten en opnieuw opgestart te worden.

En ook als het bij andere browsers niet werkt, dient ook gecontroleerd te worden of cross-sitetracking uitstaat. Ook kan het helpen om eenmalig de cache te legen.

Mocht u toch nog problemen hebben, dan kun u de webmaster een berichtje sturen. Op iedere pagina staat midden onderin in de "footer" met daarvoor een link: meldt onjuistheden.

Eerste ervaringen

Storing door het vele gebruik

Dit is het eerste jaar dat het Leaderboard op onze website toegankelijk is. Door te veel connecties was deze gisteren op het eind van de middag niet meer bereikbaar. Op dit moment is dit hersteld. Om te voorkomen dat het zich vandaag herhaald hebben we de frequentie van het automatisch refreshen op uw device teruggebracht naar 15 minuten. U kunt uw browser ten alle tijden handmatig refeshen. Dan krijgt u met een maximale vertraging van 2 minuten de door de wedstrijdleider ingebrachte scores te zien. Voor de tweede 9 holes kunt u vanmiddag zelfs de scores per hole volgen.