Brasserie Uilenbosch

Brasserie Uilenbosch

Golf is sport, maar golf is ook gezelligheid en genieten.

Golf is sport, maar golf is ook gezelligheid en genieten. Dat kan bij uitstek in Brasserie Uilenbosch, waar Tanno en Annemijn Vissers en het team het je graag naar je zin maken. 
We beschikken over een eigentijdse sfeervolle brasserie, met een groot terras waar je uitkijkt over de baan. Een heerlijke plek om na te genieten van een mooie golfdag.

Bel met de brasserie 0162 - 458 759.

’Een eigentijdse sfeervolle brasserie’

Lunch, diner, vergadering of feestje

Voor zakelijke of privé bijeenkomsten

Op culinair gebied is het aanbod groot. Elke maand is er een verrassend maandmenu. Dagelijks keuze uit diverse dagschotels voor een aantrekkelijke prijs. Natuurlijk kun je ook lunchen of dineren van de kaart. Onze brasserie werkt met verse en seizoensgebonden producten. De brasserie is dagelijkse geopend vanaf 08.30 uur.

Het is ook mogelijk om een separaat gedeelte van de brasserie en de aparte haardkamer te reserveren voor zakelijke of privébijeenkomsten, zoals jubileum, verjaardag of trouwdag. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Zoek je voor jouw bedrijf een prettige locatie voor een vergadering? Bekijk de vergadermogelijkheden bij De Oosterhoutse.

Partycatering

Ook voor uw feestje thuis

Ook voor uw feestje thuis: bruiloft, verjaardag, jubilea kan Brasserie Uilenbosch de partycatering verzorgen. Voor een mooi diner, walking diner, buffet, amuses en/of hapjes. Voor meer informatie neemt u contact op met de brasserie 0162 - 458 759 of stuurt u een mail naar Peter.Elbers@oosterhoutse.nl.

Dag- en maandmenu

Wij hebben wisselende menu's

Reserveer je lunch of diner

Bel met de brasserie 0162 - 458 759