Oefenfaciliteiten

Drivingrange

Gratis oefenballen voor leden en gastspelers

Oefenen kan van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Er zijn binnen- en buitenplekken dus bij regen en wind kun je droog oefenen. Onze drivingrange is 's avonds verlicht.
De drivingrange is 's avonds open:

  • maandag t/m vrijdag tot 21.30 uur
  • zaterdag tot 20.00 uur
  • zondag tot 18.00 uur

Elke maandagochtend is de driving range tot 09.00 uur gesloten i.v.m. onderhoud.

Omwille van veiligheid hanteren we wel enkele spelregels:

  • Gebruik oefenballen alleen op de drivingrange. Je mag oefenballen niet mee naar huis nemen. En raap zelf vooral geen oefenballen, dat is gevaarlijk.
  • Speel alleen vanaf de oefenmatten (dus niet vanaf het gras)
  • Houd rekening met onze buren: sla niet over de begrenzing van de drivingrange!
  • Tijdens werkzaamheden, zoals bv. het rapen van de oefenballen door onze medewerkers, vragen we je het oefenen even te onderbreken.

Leden, abonnementhouders en greenfeespelers zijn met een geldig taslabel van harte welkom op onze oefenfaciliteiten.
Ben je geen lid van De Oosterhoutse of ga je geen ronde spelen in de baan? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar betaal je € 7,50 per dagdeel voor het gebruik van onze oefenfaciliteiten, inclusief drivingrange ballen.

Oefengreen

Wie streeft er niet naar? Met slechts 1 put uitholen

De oefengreen biedt veel en gevarieerde holes. Er lijken nauwelijks rechte vlakken te zijn. Genoeg mogelijkheden om jouw putten te oefenen en te verbeteren! Je mag er ook jouw chipslag naar de grote green oefenen. Pitchen daarentegen, kun je alleen oefenen op de drivingrange.
Op deze oefengreen zelf mag je alleen de putter gebruiken.

Approachgreen met bunker

Handig om te oefenen, een bunker grenzend aan een green

De approachgreen bevindt zich bij de oefenbunker. Je kunt je er je hart ophalen. Vanaf allerlei afstanden kun je proberen om over de bunker te spelen. Maar ook slaan vanuit de bunker kan perfect worden geoefend. 
We willen je vragen om ook hier eventueel uitgeslagen plaggen te repareren. Bij De Oosterhoutse harken we na gebruik bunkers (dus ook de oefenbunker) aan.