Info gasten

Wij heten gasten 7 dagen per week van harte welkom bij de Oosterhoutse Golf Club. Wij hopen dat je een plezierige en sportieve dag beleeft op onze mooie golfbaan.  De Oosterhoutse kent geen starttijden, maar golfers starten op volgorde van binnenkomst door middel van de digitale ballenspiraal. De caddiemaster helpt je hier graag bij.

Greenfeespelers

Greenfeespelers zijn dagelijks vanaf 11.00 uur van harte welkom bij de Oosterhoutse Golf Club, rekening houdend met teesluitingen. De greenfeespeler dient in bezit te zijn van minimaal handicap 54 en dient een handicapbewijs te overleggen op de speeldag. Per flight hanteert de Oosterhoutse een maximale handicap van 100. De caddiemaster helpt greenfeespelers met samenstellen van de flights. Wij verzoeken greenfeespelers vooraf een afspraak te maken bij de caddiemaster, telefoon 0162-458759.

Gasten van leden

Gasten van leden kunnen geïntroduceerd worden door een meespelend lid, op 7 dagen per week op elk gewenst tijdstip van de dag, rekening houdend met teesluitingen. De gast dient in bezit te zijn van minimaal handicap 54 en dient een handicapbewijs te overleggen op de speeldag.    

Groepen

Wanneer je met een groep op de Oosterhoutse wilt komen spelen, verzoeken wij je contact op te nemen met de caddiemaster, telefoon 0162-458759.
Speciaal voor groepen zet de Oosterhoutse als extra service een gastheer of gastvrouw in. Deze persoon begeleidt jouw groep, samen met de caddiemaster en marshal, vanaf binnenkomst tot aan de start. Denk hierbij aan o.a.:

  • Ontvangst aan een gereserveerde tafel in de brasserie
  • Verstrekken van informatie over de baan, scorekaarten, playing handicaps local rules
  • Indien gewenst kunnen wij vooraf de scorekaarten voor jouw groep invullen met de playing handicaps
  • Begeleiden van de start, samen met de caddiemaster
  • Plaatsen van neary en longest aankondigingen in de baan

Vanzelfsprekend zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Bekijk de tarieven

Bekijk de tarieven

Wanneer wil je komen golfen?

Wanneer wil je komen golfen?

Ontdek onze brasserie

Ontdek onze brasserie

Oefenfacilieiten

Oefenfacilieiten

naar boven