Open Oosterhoutse 2024

Win jij in 2024 het Open Oosterhoutse?

22 en 23 juni 2024

Op de prachtige baan van De Oosterhoutse spelen we op zaterdag 22 en zondag 23 juni de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. Zowel leden van De Oosterhoutse als gastspelers zijn van harte welkom.

  • Strokeplay kampioenschap zonder handicapverrekening
  • Voor dames en heren met HCP < 20.0
  • 2 dagen 18 holes; 50% van de spelers haalt de cut na zaterdag
  • Totaal prijzengeld ter waarde van € 3000, een buitenlandse golfreis als hole in one prijs én een wildcard voor Dutch Junior Open

Schrijf je direct in! Add to calender

’De Oosterhoutse Open is one of my favorite tournaments of the year!’

Angie Nguyen, GB Delfland, winnares 2023

De Oosterhoutse Open is one of my favorite tournaments of the year. The golf course is a great challenge, balancing wooded doglegs and open limks-like holes offering the player a true test of golf.  I love playing De Oosterhoutse Open every year not just for the challenge, but also for the members; it is one of the friendliest golfclubs in the Netherlands.

Daan Jenken, UGC De Pan, winnaar 2023

Ik heb dit jaar (2023) voor het eerst meegedaan aan het Oosterhouts Open, ik heb ervaren dat het toernooi goed is georganiseerd, veel vrijwilligers zijn op de been om iedereen zo snel mogelijk door de baan de helpen. De baan was in goede condities zeker in verband met de aanhoudende droogte. Voor mij een toernooi waar ik volgend jaar zeker terugkeer om mijn titel te komen verdedigen.