Dames senioren 1 27 holes

TWEEDE COMPETITIE WEDSTRIJD DAMES SEN. 1, 27 holes 

Nog enigszins verdoofd van de dreun die de Hilversumsche ons gisteren uitdeelde op de mooie baan van Toxandria, doe ik verslag van deze wedstrijd.

18 – 0 was de absolute overwinning door de voormalige Landskampioen de Hilversumsche. Zij speelden zo sterk, dat wij uiteindelijk geen enkel antwoord hadden op hun lengtes, vastheid en met name hun precieze spel rond de green.

Met 2 uitzonderingen: ons nieuwe duo in de Greensome Nettie en Marjan, die gestreden hebben t/m hole 9 en 1 down verloren! Knap gedaan meiden!

En natuurlijk Emilie, ons boegbeeld, die het mocht opnemen tegen Nan Croockewit (hcp 1.8) en pas op hole 17 het hoofd moest buigen! Complimenten! 

We zetten nu een dikke streep onder deze wedstrijd en gaan ons volledig focussen op de komende wedstrijd a.s. donderdag op de Einhovensche, waar we het gaan opnemen tegen Gendersteijn, op papier voor ons een mogelijkheid om onze plaats in de Hoofdklasse veilig te stellen. Maar het balletje is rond, zoals iedereen weet, dus zullen we hiervoor maximaal ons best moeten doen.

T wordt nagelbijtend spannend! Tot volgende week. 

Sophie Niemans (captain)

 

 

naar boven