Heren senioren 1 18 holes

Na 235 km te hebben gereden kwamen we donderdagavond 24 mei aan bij hotel Onder de Linden in Roden.

Nadat we s’ avonds na het diner nog even door Roden gewandeld te hebben zijn we op tijd naar bed gegaan om ons te concentreren op de komende dag.

Het weer op 25 mei was prachtig maar er was wel onweer voorspeld verder was het ideaal golfweer. Onze tegenstander  De Breuninkhof uit de buurt van Apeldoorn had niet overnacht.

Om 12:00 uur werden de singles de baan ingestuurd en in een gelijk opgaande strijd werd het dan ook 22 gewonnen holes tegen 22 verloren holes . Dus geen man overboord! Per team 1 punt.

Helaas ging het bij de greensomes minder goed en verloren we met 9 gewonnen holes tegen 12 verloren holes, hetgeen een eindstand opleverde van 31 gewonnen tegen 34 verloren holes en de tegenstander 2 punten opleverde plus voor de totaal overwinning ook 2 punten aan matchpunten een uitslag gaf van 1 tegen 5!

Jammer, we waren er zo ver voor gegaan maar helaas net niet gelukt, mogelijk volgend jaar beter!

Nadat we gedoucht en het diner hadden gebruikt ging de thuisreis weer richting Oosterhout waar we rond 21:00 uur weer arriveerden.

Hopelijk gaat de NGF nadenken over de locatie en worden deze soort wedstijden het volgend jaar wat centraler gespeeld!

Tot slot nog even dit, ik ben trots op het team en nogmaals bedankt mannen voor jullie positieve inzet en kameraadschap!

Henk Kuijstermans

Captain Heren Senioren1

naar boven