"Regenboog wedstrijd" afsluiter van de Golfweek.

Fred Leijten memoreerde in zijn afsluitende speech, op een vol terras, dat afgelopen Golfweek in meerdere opzichten bijzonder was; Fabuleus goed weer, enorme scores door harde fairways en een aangepaste baanrating. Maar ook een vlekkeloze organisatie door Laura Lijding bijgestaan door leden van de wedstrijcommissie en de dames van de baan-catering Ilona Lücker, Ellen van der Burg en Mary van Brussel.

Ook Greenkeeping verdient een pluim voor een prima geprepareerde baan met fijne groene greens en snelle fairways die voor ongekende afstanden zorgden.

In het totaal waren er meer dan 400 spelers die deze week kwamen spelen op de Clubjesdag of de Verre Vriendendag, Vriendinnendag, de Heerendag of de Regenboog wedstrijd. Dat deze laatste wedstrijd samenviel met de Gay Pride Parade in Amsterdam was puur toeval.

De Golfweek is een instituut geworden op De Oosterhoutse.

 

De traditioneel laatse wedstrijd is de Regenboogwedstrijd waarbij behalve goed golfspel ook tactische beslissingen cruciaal zijn. Waar sla ik van oranje en waar van wit?

Zeker op hole 10 was dit belangrijk want daar was door de neary een prachtige travelbag door zowel de dames als de heren te winnen. Deze prijs was beschikbaar gesteld door "Go4Golf Reizen" een golfreisbureau dat de Oosterhoutse een warm hart toedraagt.

Clazien Broeders en Tony Rand waren de gelukkige winnaars, hoewel de neary van Tony op het randje was.

Harrie Braaksma wist een Eagle op 13 te slaan.

UITSLAG:

Dames stfd
1e Joke Hertog 45
2e Ilse Verheijen 40 echt tweede
3e Els Damen 40
Heren
1e Wim Oosterveld 41
2e Ton van der Borg     41
3e Daniël Wessels 40

 De dag werd afgesloten met een heerlijk BBQ buffet en begeleid door een enthousiate DJ werd er nog lang gefeest op het terras

Tot volgend jaar!

foto's: Roelf Reit 

naar boven